Våra kommunikations­tjänster

TPO utvecklar och installerar kommunikationsinfrastruktur för att stödja digitalisering och innovation. Vi specialiserar oss på att designa och driftsätta tjänster och produkter anpassade för att klara tuffa miljöer genom både på temporära och fasta installationer.

Sedan starten 2006 har vi gång på gång bevisat vår förståelse och kunskap om kombinationen av affär och teknologi samt vad som krävs för att nå effekt. TPOs ursprung är evenemangsindustrin där vi har lärt oss att tid, service och speciallösningar samt robust paketering för tuffa miljöer är affärskritiskt. Vi har varit en betydande del i att koppla upp projekt såsom Melodifestivalen, Way Out West och Eurovision Song Contest. Evenemang är driftskritiska per definition. Avbrott under en direktsändning är inte ett alternativ.

Inom evenemang och andra temporära applikationer bygger vår affärsmodell på uthyrning av hårdvara och kompletterande tjänster. Vi har ett stort hyreslager av kommunikationshårdvara från bland annat Cisco och Motorola. På senare år har även traditionell industri- och byggsektor fått anledningar att bli mer och mer digitala och uppkopplade.

KONTAKTA OSS

Låt oss prata om saken

Har du frågor eller tankar om hur vi kulle kunna stötta dig i din verksamhet? Vill du ha en kostnadsuppskattning?
Eller vill du kanske jobba hos oss? Hör av dig!

Kontakt