Volvo Car Scandinavian Mixed

Volvo Car Scandinavian Mixed – tävlingen som samordnas av DP World Tour och Ladies European Tour och där 78 damer och 78 herrar spelar samma bana och om samma prispengar.

TPO är stolt partner till VCSM där vi är delaktiga i att leverera den kommunikationsinfrastruktur som krävs för ett arrangemang av denna kaliber.

”Vårt mål är att förstärka och förbättra den digitala upplevelsen, både för dem som är på plats och via media. För så väl partners som publik, och för spelarna och deras sponsorer.

Vi började arbetet med Volvo Car Scandinavian Mixed redan 2021, egentligen ännu tidigare med organisationen bakom Scandinavian Invitational 2019, och är stolta att få fortsätta den resan tillsammans med dem 2023 och fram till 2025”, förklarar Johan Rockström, VD på TPO.

”Med erfarenhet från internationella sportevenemang som SailGP och Formula E, är TPO den professionella partnern vi behöver för att etablera och leverera en robust kommunikationslösning på en golfbana och stort evenemang som Volvo Car Scandinavian Mixed. Vi är stolta och glada att ha förmånen att fortsätta samarbeta med TPO”,  säger Claes Nilsson, VD på We Do Sports

Om Tävlingen

Första upplagan av Volvo Car Scandinavian Mixed spelades 2021 på Vallda G&CC utanför Göteborg. Andra upplagan spelades på Halmstad GK och Linn Grant blev första kvinna att vinna på DP World Tour.

2023 var Ullna G&CC utanför Stockholm värd för tävlingen och nu står det klart att 2024 års upplaga kommer spelas på Vasatorps GK, Tournament Course, den 6–9 juni.