HYRA KOMRADIO

The Production Office använder världens mest använda och pålitliga komradios som finns på marknaden från Motorola Solutions. Vi arbetar med både digitala och analoga radiosystem och hjälper dig med att hitta rätt lösning för dina behov. 

Komradios från Motorola är byggda för att stå emot smuts, vatten, kyla, hetta och en hel del ruff hantering. Men andra ord de klarar en vanlig dag på jobbet i vår bransch. Vår maskinpark består av originaltillbehör som underhålls och byts ut kontinuerligt vilket bland annat gör att batterier håller bra kvalité och har lång livslängd.

Tillbehör:
- Monofon
- Peltor headset
- Spykit, luftslang och mic
- Öronmussla "mobilheadset"
- Telefonistheadset

LEVERANS I FLIGHT CASE
Vi levererar radios förpackat för att klara transport i tuff miljö.

18 st radios i rack med utdragbara skivor för att underlätta översikt. Extra batterier följer alltid med. Laddning startar automatiskt när du ansluter racket till strömuttaget. Inbyggd belysning.

6 st radios i Peli-case. I ett tråg i övre delen av väskan ligger radiosarna färdiga att använda. I undre delen ligger laddaren. Tråget har även plats för tillbehör och extra batterier.

Större system levereras i 60x120 flightcases. 36 radios inkl tillbehör och laddare per case.

Oavsett transportsätt är radiosarna färdiga för användande vid leverans. Du behöver inte börja dagen med att skruva ihop radion med antenner eller monofoner.

Vi hjälper dig också med repeatersystem för ökad räckvidd. Vi är duktiga på att bygga radiotäckning i större områden samt mellan olika geografiska platser (så kallad IP-site). 

Komradios i rackar. 18 radios i varje rack. Klara att använda direkt.
Monofon, ingår till alla radios.
Peltor headset.
Spykit
Mobilheadset
Telefonistheadset.