KAMERAÖVERVAKNING

Kameraövervakning kan användas på flera sätt. De huvudsakliga användningsområdena är crowd management och som referensmaterial.

 

Visst vill du ta till vara på möjligheterna med ditt evenemang? Genom att i realtid se hur publik förflyttar sig kan din säkerhetsorganisation utnyttja sina resurser bättre och vara på plats där de gör som allra mest nytta.

Informationen från kamerorna kan spelas in och användas som referensmaterial för kommande evenemang. Det kan vara svårt att komma ihåg när det var köer till toaletterna, när det var trångt i barerna eller när det upplevdes som för långa väntetider i entrén. Kameraövervakningen ger dig referensmaterial för att svara på dessa frågor.

Kamerorna är av Dome-modell från världsledande Axis med Pan/tilt/Zoom, HDTV 1080p och 20 x optisk zoom. Dag/natt läge samt joy-stick för styrning. Kamerorna är kapslade för att klara väder och vind. Montering sker i befintliga stolpar/byggnader eller i mobila teleskopmaster.
Inspelningsrack med separat bandning av upp till 10 kameror.
50" skärm med splitscreen för att ha en översikt.

För att kunna använda kamerorna tillståndsfritt appliceras ett hårdvarufilter på linsen. Denna gör att personerna på bilderna blir "avidentifierade". Dock går bilden fortfarande fint att använda för crowd management och för att följa publikströmmar.
Om tillstånd för kameraövervakning finns tas hårdvarufiltret bort.

 

Kameraövervakningscentral
Kamera i mobil teleskopmast
Kamera i mobil teleskopmast