Radios

I vår uthyrningspark av radioutrustning använder vi den mest använda och pålitliga komradio som finns på marknaden från Motorola Solutions. Vi arbetar med såväl digitala och analoga radiosystem och hjälper dig med att anpassa en lösning för dina behov.

Komradios från Motorola är byggda för att stå emot smuts, vatten, kyla, hetta och tuff hantering. Med andra ord de klarar en vanlig dag på jobbet i vår bransch. Vår utrustning består av originaldelar som underhålls och byts ut kontinuerligt, vilket bland annat gör att batterierna alltid håller bra kvalitet och har lång livslängd.

Tillbehör:

  • Monofon
  • Peltor headset
  • Spykit, luftslang och mick
  • Öronmussla ”mobilheadset”
  • Telefonistheadset

Vi levererar radioutrustningen förpackat för att klara transport i tuff miljö.

18 st. radioenheter i rack med utdragbara skivor för att underlätta översikt. Extra batterier följer alltid med. Laddning startar automatiskt när du ansluter racket till eluttag. Inbyggd belysning.

6 st. radioenheter i Peli-case. I ett tråg i övre delen av väskan ligger enheterna färdiga för användning. I undre delen ligger laddaren. Tråget har även plats för tillbehör och extra batterier.

Oavsett transportsätt är radioenheterna färdiga för användning vid leverans.

Vi hjälper dig också att bygga repeatersystem för ökad räckvidd. Vi har stor erfarenhet av att bygga radiotäckning i större områden, samt mellan olika geografiska platser (så kallad IP-site).