Kamera­övervakning

Övervakningsutrustning efterfrågas allt mer på event och festivaler och kan användas på flera olika sätt. De huvudsakliga användningsområdena brukar vara crowd management och för införskaffande av referensmaterial.

När du i realtid kan se hur publik förflyttar sig kan din säkerhetsorganisation bättra utnyttja sina resurser och vara på plats där de gör som allra mest nytta. Allt för att du ska kunna tillvarata möjligheterna för ditt evenemang.

Informationen från kamerorna kan spelas in och användas som referensmaterial för kommande evenemang. Det kan vara svårt att i efterhand komma ihåg när det var köer till toaletterna, när det var trångt i barerna eller när det var långa väntetider i entrén. Kameraövervakningen ger dig referensmaterial för att svara på alla dessa frågor.

Kamerorna är av Dome-modell från världsledande Axis med Pan/tilt/Zoom, HDTV 1080p och 20 x optisk zoom. Dag/natt läge samt joystick för styrning. Kamerorna är inkapslade för att klara väder och vind. Montering sker i befintliga stolpar/byggnader eller i mobila teleskopmaster. Inspelningsrack med separat bandning. 50″ skärm med splitscreen ger en god översikt.

Tänk på att det kan finnas lokala, regionala och nationella regler att ta hänsyn till vid användning av övervakningskameror. Vi vägleder dig gärna i dessa frågor.